Nieuwe opdrachten en dus omzet op afroep

100% garantie, geen omzet is je investering terug!

Ja, ik claim mijn plek tussen de 10 experts hoveniers

Beste ondernemer,

Wij verzoeken u vriendelijk om aan te geven welke mogelijkheden u biedt als bedrijf. Wees zo specifiek mogelijk, zo eerlijk mogelijk vooral bij het invullen van "over ons bedrijf". Uw offerte aanvragen worden handmatig gematcht met uw bedrijf om zo een optimale samenwerking te verkrijgen. 

 • Dolf Nieland - Fonteyn

  Mooie projecten gemaakt, goed te sparren met jullie mensen op kantoor.
 • Uitterdijk - Kollum

  Tuinman-offerte.nl levert ons standaard 10 aanvragen per maand. Zorgt voor een mooie constante omzetstroom.
 • Vlug & Oud BV - Noord Holland

  Je weet wat je betaalt, je weet wat je krijgt. Prettige mensen op kantoor.
 • Bonvarlet Groep - Hoogezand

  Al jaren sturen we onze omzet met deze offertes, werkt prima voor ons.
 • Martin Wemmenhove - Pesse

  Altijd goed te werken op deze offertes
 • Dennis Laan - Grootebroek

  Wij wisselen regelmatig met de hoeveelheid aanvragen. Hierdoor hebben we mooi constant werk.
keurmerkwebsite transparant
 • Klanten waarderen ons met 9.1
 • Maximaal 10 aanbieders per provincie + 6 grote steden
 • Alle offertes worden handmatig gecheckt
 • Nog ruimte in heel Nederland
 • 100% niet goed geld terug garantie
 • Wijzigen in aantallen offertes per maand altijd mogelijk
 • Vaste lage prijs per toegezonden offerte
 • Facturatie toegezonden afspraken per 2 weken

Hoe werkt het?

Vertel ons wat je kunt

Verstuur de offertes

Verzilver de deal !!

Waarom kiezen voor tuinman-offerte?

Als erkend hovenier of hoveniersbedrijf sta je soms versteld van het werk dat collega Beun de Haas voor jou heeft gedaan. Vandaar dat wij op deze site, en ook via onze andere offerte sites, alleen maar willen werken met erkende hoveniersbedrijven. Natuurlijk gunnen we ook Beun zijn omzet, maar liever niet bij onze klanten. Wij zijn op zoek naar tuin experts die doen aan een erkenning, bijscholing, doen aan service, voor en na de klus. Ben jij zo'n ZZP-er of hoveniersbedrijf, dan ben je bij ons van harte welkom.

Tuinman inhuren

Iedereen kan tegenwoordig voor tuinonderhoud of tuinaanleg een tuinman of hovenier inhuren. Er zijn verschilende redenen waarom onze klanten op zoek zijn naar een tuinman. Geen tijd, geen kunde, niet het juiste gereedschap enz. zijn allemaal hele legitieme redenen om een op zoek te gaan naar een tuinman of hovenier. Een tuinman inhuren is echter voor veel mensen niet iets dat ze dagelijks doen. Vandaar dat er sites zijn zoals tuinman-offerte.nl om de keuze voor de consument wat te vergemakkelijken. Daarom vragen we wel van de hoveniersbedrijven en ZZP-ers die zich bij ons aansluiten dat ze service gericht zijn. Speciaal omdat onze klanten geen ervaring hebben. Een beetje meedenken met de klant zou dus wel zo prettig zijn. En het vergroot natuurlijk de kans dat je de opdracht binnen kunt halen.

Steeds vaker een offerte voor een tuinman

Vroeger was er altijd wel iemand met groene vingers in de familie. Tante Zus of die oude ome Zo vonden het leuk om in de tuin te werken en deden de tuin van de buren ook nog. Maar vooral in de stad merk je dat er steeds minder belangstelling komt van de buren voor de tuin van een ander. Wij van tuinman-offerte.nl merken een groeiend aantal aanvragen voor onderhoud en aanleg van tuinen. En hier wringt nu de schoen zoals je misschien begrijpt. Wij zijn dringend op zoek naar goede ZZP-ers en hoveniers die onze offerte aanvragen kunnen verwerken. Wij krijgen via onze offertesites en ondersteunende websites prachtig tuinwerk binnen. Nu nog de juiste match maken. En dat is iets dat we handmatig doen. Gewoon kijken wie heeft welke specialiteit. Dus wanneer jij je aanmeldt als tuinman, hovenier of hoveniersbedrijf, vertel ons dan alsjeblieft zo specifiek mogelijk wat je wel en natuurlijk ook wat je niet kunt. Zo voorkomen we teleurstellingen aan beide kanten.

Ben je bijvoorbeeld heel goed met straatwerk, weet je de meest prachtige tuinhuizen te maken, ben je een echte vijverspecialist of zijn jouw schitterend aangelegde grasvelden een lust voor het oog, is jouw snoeiwerk wijd en zijd bekend en weet iedereen dat jij echt verstand hebt van zieke bomen, laat het ons weten en wij zorgen voor het werk. Zo simpel kan het zijn.

Kosten van een Tuinman of hovenier

De beste tip die wij je kunnen geven is: wees eerlijk en transparant. Is de laatste tijd een toverwoord, we weten het. Maar het is zoooo waar. Wij zien dat degenen die het meest transparant zijn in hun offertes, de meeste opdrachten binnenhalen. Wees specifiek, vertel wat je doet, wat het kost, waar je bijvoorbeeld een expert moet inhuren, wat je verdient aan je materiaal, of je je materiaal zelf meebrengt of dat de klant dit zelf mag bestellen om goedkoper uit te zijn, kortom alles eerlijk en transparant aangeven. Wat we dan zien is dat niet degene met de laagste prijs met de opdracht aan de haal gaat, maar degene die het meest transparant is. Dus de vraag "wat kost een tuinman" is bij kwaliteit eigenlijk niet het belangrijkste. Let op: milieu neutraal onderhoud of aanleg wordt ook voor onze klanten een steeds belangrijker issue. Kortom, mogelijkheden op mooi tuinwerk vind je bij ons genoeg. Voor een ervaren hovenier of hoveniersbedrijf maken we altijd plaats. Schrijf je nu in ... kost niets!!

Offertes aanvragen via Tuinman Offerte

Als je offertes van Tuinman-offerte.nl in je mailbox wilt ontvangen, aarzel dan niet het formulier in te vullen of te bellen voor meer informatie. Wij hanteren een vaste prijs en een vast aantal afnemers. Ook beperken we het aantal bedrijven dat in een bepaalde regio aan het werk is. Zo houden we iedereen tevreden. Onze klanten omdat we hen telkens 4 prachtige, transparante offertes kunnen aanbieden en jullie als hoveniers omdat we voldoende werk voor iedereen genereren.

Copyright 2009 - 2021 | Offertes.nu